Skip to Content

EKSKLUSIVT SPA-OPPHOLD PÅ ISLAND • 4 dager
Pris fra : kr. 19.595.-
Avganger: Torsdager
Varighet: 4 dager / 3 netter
Periode: Hele året
Prisen inkluderer:
Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
Transfer Keflavik flyplass – Den Blå Lagune
Inngangsbillett til Den Blå Lagune
Leie av badehåndkle og badekåpe i Den Blå Lagune
Luxury Experience/Adgang til Betri Stofa i Den Blå Lagune
60 minutters massasje i Den Blå Lagune
1 overnatting med frokost/Blå Lagune Clinic
Tre retters middag på Lava Restaurant /Den Blå Lagune
Transfer Den Blå Lagune – Reykjavik
2 overnattinger med frokost Hotel Hilton Reykjavik
Nordica - Executive room
Adgang til Executive Lounge Hilton Reykjavik
Adgang til Hilton Reykjavik Spa
Frokost alle dager
Adgang til fitness- og velværesenteret Laugar SPA i Reykjavik
60 min. massage og spabehandling Laugar SPA i Reykjavik
Leie av badehåndklær og badekåpe Laugar Spa
Transfer Reykjavik – Keflavik flyplass
Ikke inkludert i prisen:
Valgfrie aktiviteter
Reiseforsikring

Unn deg og din kjære et eksklusivt spa-opphold på Island. Dere skal besøke den eksotiske og verdenskjente Blå Lagune med sitt unike spa i storslagne omgivelser. Dere skal også besøke Laugar Spå for en eksklusiv kroppspleie. Dere skal selvfølgelig nyte luksusen ved å bo på et førsteklasses hotell i Reykjavik. Hvis du og din kjære er opptatt av gode og eksklusive opplevelser er dette den perfekte reisen for dere.

DAG 1
EKSKLUSIVT SPA-OPPHOLD PÅ ISLAND

Ankomst Keflavik flyplass. Transfer til Den Blå Lagune hvor dere sjekker inn på Blue Lagune Clinic. Resten av ettermiddagen kan dere tilbringe i Den Blå Lagune og nyte den helt spesielle stemningen dere ikke vil oppleve noe annet sted. I lagunen har dere mulighet til å prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen eller saunaen. Bading i Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. I lagunen kan dere ligge og flyte i timevis, i mineralrikt vann som holder nærmere førti deilige varmegrader. På kvelden spiser dere en tre retters middag på den flotte restauranten LAVA, hvor kokkene er opptatt av å tilby retter laget av ferske islandske råvarer.

DAG 2
EKSKLUSIVT SPA-OPPHOLD PÅ ISLAND

Etter frokost kan dere prøve en liten privat lagune som ligger i tilknytning til Den Blå Lagune Clinic. Hvis dere ønsker kan dere spise en flott lunsj på LAVA restaurant. I løpet av dagen skal dere ha en deilig avspennings massasje i Den Blå Lagune. Flytende på en madrass vil dere få en deilig 60 minutters nakke- og skuldermassasje. I denne behandlingen brukes Blue Lagoons massasjeolje. Dere blir smurt inn med Blue Lagoon ansiktsmaske, som renser og skrubber huden og etterlater den glødende og silkemyk. Lukk øynene og la kroppen slappe av fra alt stress og mas. Vi har bestilt pakken "Luxury Experience" for dere som gir dere adgang til den private loungen Betri Stofa. På ettermiddagen drar dere videre til Reykjavik hvor dere sjekker inn på Hotel Hilton Reykjavik Nordica **** og vi har selvfølgelig bestilt et av de fineste rommene til dere. Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter.

DAG 3
EKSKLUSIVT SPA-OPPHOLD PÅ ISLAND

Denne dagen skal dere ha en deilig massasje og spabehandling i Laugar SPA i Reykjavik. Laugar SPA er Nordens største spa. De tilbyr et bredt utvalg av behandlinger og eksklusiv kroppspleie. Dere velger selv den behandlingen dere ønsker. Spabehandlinger på Laugar Spa.. På Hilton hotellet har dere adgang til Hilton Reykjavik Spa senteret hvor dere har muligheten å ta en liten treningsøkt eller bare slappe av i den flotte spaavdelingen. Dere kan få en deilig nakke- og skuldermassasje mens dere sitter i det varme badevannet. Senteret tilbyr et stort utvalg spabehandlinger, aromatiske badstuer samt utendørs “heitur pottur" og sauna. Hvis dere ønsker å besøke noen av Islands største naturperler har dere mulighet til det denne dagen. Vi kan ordne med privat Super Jeep og driverguide som vil vise dere noen av landets flotteste steder.

DAG 4
EKSKLUSIVT SPA-OPPHOLD PÅ ISLAND

Dere blir hentet på hotellet ca tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

EKSKLUSIVT SPA-OPPHOLD PÅ ISLAND

 

 

« Opplegget deres i fjor var så vellykket at vi har tenkt å gjøre omtrent det samme i år »

BRIT NYHEIM – WEEKENDTUR VÅREN  2013

EKSKLUSIVT SPA-OPPHOLD PÅ ISLAND

 

 

« Takk for en fantastisk service! Alle var så fornøyde og enige om at "dette er ikke siste gang"!! »

SOLVEIG FREDRIKSEN – WEEKENDTUR VÅREN 2013

EKSKLUSIVT SPA-OPPHOLD PÅ ISLAND

 

 

« Vi hadde en fantastisk tur. Alt var tilrettelagt og utrolig flott. Veldig godt å ikke måtte tenke på noe, bare kose oss »

LENE ØSTERBØ HAGASETH – WEEKENDTUR HØST 2012

Priser:

 

Pris fra kr. 19.595.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom kr. 4.475.- for tre netter.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisene er ”fra” priser og er baserte på overnatting utenom høysesongen samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledige flyseter og hotellrom i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset fly- og overnattingskapasitet. Dere får beskjed om en eventuell prisendring før første innbetaling av reisen.

Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereier).

Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon.
Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene.

Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg
som kunde eller oss som mottaker. 

Administrasjonsgebyr kr. 49.- per bestilling.

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet

Overnatting:

 

På denne turen skal dere den første natten bo på Blue Lagoon Clinic, Deluxe Room og de to siste nettene på Hotel Hilton Reykjavik Nordica, Executive Rooms.

På Blue Lagoon Clinic har dere adgang til en privat lagune og på Hilton hotellet har dere adgang til Executive loungen og Hilton Reykjavik Spa.

På grunn av stor etterspørsel og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet. Under slike omstendigheter vil vi forsøke å skaffe overnatting av lik standard. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien.

De fleste hotellene opererer med tre sesonger.
Lavsesong: November, desember, januar, og februar
Skuldersesong: Mars, april og oktober
Høysesong: Mai, juni, juli, august og september

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet

 

Praktiske opplysninger:

 

Vi anbefaler å være tidlig ute med bestilling av reisen. Det vil da være større muligheter for å kunne reservere den spa-behandlingen dere ønsker, og til den tiden som passer dere best. På Laugar SPA er det mulighet for par å få massasje i samme rom. Må bestilles tidlig! Se vårt utvalg av Spabehandlinger på Laugar Spa.

 

Send oss en forespørsel

 

Det er mulig å forlenge oppholdet på Island. Kanskje dere ønsker i tillegg til alle de deilige spabehandlingene å oppleve noen av Islands største naturperler. Vi kan arrangere privat turer med super jeep til Den Gyldne Sirkel hvor dere får oppleve blant annet Islands historie, en aktiv geysir og isbreen Langjökull. Hvis dere ønsker å se en vulkan eller en isbre på innsiden så kan vi føre dere dit. Videre kan vi arrangere helikopterturer, snøscooter-kjøring, ATV-kjøring, turer til Nord Island hvor dere får oppleve blant annet det flotte Myvatnsområdet eller en uforglemmelig dagstur til Grønland. Fortell oss hva dere ønsker og vi vil skreddersy et flott og uforglemmelig opplegg for dere.

 

Send oss en forespørsel