Skip to Content

SPA I DEN BLÅ LAGUNE
Pris fra : kr. 6.125.-
Avganger: Torsdagers
Varighet: 4 dager / 3 netter
Periode: Hele året
Prisen inkluderer:
Fly Oslo – Reykjavik t/r, inkl. flyskatter
Transfer Keflavik flyplass – Den Blå Lagune
Inngangsbillett til Den Blå Lagune
Leie av badehåndkle i Den Blå Lagune
3 overnattinger i Reykjavík
Frokost alle dager
Transfer Reykjavik – Keflavik flyplass
Ikke inkludert i prisen:
Valgfrie aktiviteter
Reiseforsikring

Spa i Den Blå Lagune gir en eksotisk og enestående opplevelse. I lagunen kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Prøv den kiselholdige hvite leiren som sies å være god for hudlidelser og ikke minst foryngende for huden. Bading i det helsebringende og mineralholdige vannet vil gi dere opplevelse av velvære utenom det vanlige.

DAG 1
SPA I DEN BLÅ LAGUNE

Ved ankomst til Keflavik flyplass tar dere flybussen til Reykjavik. På vei til hovedstaden kjører dere innom den eksotiske Blå Lagune som ligger ca. 15 minutters kjøring fra flyplassen. Bading i Den Blå Lagune gir en opplevelse av velvære utenom det vanlige. I lagunen kan dere prøve et dampbad i en mørk lavahule, stå under en liten foss som gir energisk massasje eller slappe av i badstuen og saunaen. Etter et deilig bad blir dere kjørt videre til Reykjavik hvor dere sjekker inn på hotellet. Om kvelden kan dere spise på en av Reykjaviks flotte restauranter. Antallet gode spisesteder i Reykjavik er stort, og de kulinariske mulighetene er overveldende for en by i denne størrelsen. De som ønsker å fortsette ut på byen har kommet til riktig sted. Reykjavik har mange utesteder og er byen bl.a. kjent for å være en av Europas hotteste og mest energiske nattelivsby.

DAG 2
SPA I DEN BLÅ LAGUNE

Denne dagen kan dere bruke for å bli bedre kjent med hovedstaden Reykjavik. Nyt livet på byens mange kaféer, ta et deilig bad i et av de populære utendørsbadene, utforsk Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, eller bare gå gatelangs i den urbane byen. Hvis dere ønsker kan dere bli med på noen av våre turer og aktiviteter. Vi kan for eksempel anbefale en guidet bytur i Reykjavik. Videre kan vi skaffe aktiviteter som hvalsafari, atv-kjøring, super-jeep safari, snorkling, grottevandring, sykling, rafting, isbrevandring eller hesteridning. Og for de som ønsker seg mer spa og velvære kan vi bestille en deilig massasjebehandling.

DAG 3
SPA I DEN BLÅ LAGUNE

Denne dagen er til fri disposisjon. Vi kan anbefale en dagstur til Den Gyldne Sirkel, hvor dere vil oppleve noen av landets største naturperler. På turen vil dere besøke nasjonalparken og det historiske stedet Thingvellir, det geotermiske geysirområdet med den verdenskjente Geysir og til Islands vakreste og mest berømte fossefall, Gullfoss. Denne turen kan også kombineres med en deilig spaopplevelse underveis. Da stopper dere ved det lille tettstedet Laugarvatn med det moderne badeanlegget Fontana Bad og Spa. Anlegget er bygget over en naturlig varm kilde og her finnes det bassenger, flere ”heitur pottur”, badstue og sauna. Dere kan også vasse ned i strandkanten og kjenne det deilige varme geotermiske vannet. Slapp av og nyt det å bade i disse skjønne omgivelsene.

DAG 4
SPA I DEN BLÅ LAGUNE

Dere blir hentet på hotellet ca tre timer før flyavgang.
Transfer til Keflavik flyplass.
Avgang fra Island.
Ankomst Norge.

SPA I DEN BLÅ LAGUNE

 

 

« Opplegget deres i fjor var så vellykket at vi har tenkt å gjøre omtrent det samme i år »

BRIT NYHEIM – WEEKENDTUR VÅREN  2013

SPA I DEN BLÅ LAGUNE

 

 

« Takk for en fantastisk service! Alle var så fornøyde og enige om at "dette er ikke siste gang"!! »

SOLVEIG FREDRIKSEN – WEEKENDTUR VÅREN 2013

SPA I DEN BLÅ LAGUNE

 

 

« Vi hadde en fantastisk tur. Alt var tilrettelagt og utrolig flott. Veldig godt å ikke måtte tenke på noe, bare kose oss »

LENE ØSTERBØ HAGASETH – WEEKENDTUR HØST 2012

Priser:

 

Pris fra kr. 6.125.-

Prisen gjelder per person i delt dobbeltrom.
Tillegg for enkeltrom kr. 915.- for tre netter.

Prisen gjelder for flyavganger fra Oslo.
Vil tilbyr tilslutningsbilletter fra hele Norge.

Prisene er ”fra” priser og er baserte på enkel overnatting utenom høysesongen samt lave flypriser. Vi tar forbehold om at det er ledige flyseter og hotellrom i denne prisklassen. Pristillegg kan forekomme ved begrenset fly- og overnattingskapasitet. Dere får beskjed om en eventuell prisendring før første innbetaling av reisen.

Avbestillings- og reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. Din Islandsreise anbefaler alle å ha slik forsikring.

Din Islandsreise tar forbeholdt om feil i priser og utregninger. Ytterligere tar vi forbehold om prisendringer som skyldes endringer i valutakurs, justeringer hos samarbeidspartnere, skatter og avgifter samt andre uforutsigbare endringer.

Vi kan ta imot kortbetalinger med VISA og MASTERCARD/EUROCARD (gjelder ikke gruppereier).

Når du betaler med kort vil du bli belastet med en kortavgift på kr. 110.- per transaksjon.
Gebyret dekker deler av kostnadene Din Islandsreise har ved transaksjonene.

Hvis du betaler direkte inn på Din Islandsreises bankkonto vil det ikke komme noen ekstra kostnader for deg
som kunde eller oss som mottaker. 

Administrasjonsgebyr kr. 49.- per bestilling.

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet

Overnatting:

 

På våre weekendturer tilbyr vi tre klasser på overnattingen; Comfort, Mellomklasses og Luksus overnatting.

Når vi organiserer turene våre, vil vi alltid booke den beste tilgjengelige overnattingen i den ønskete prisklassen. Vårt mål er at dere skal oppleve turen både komfortabel og hyggelig.

På grunn av svært høy etterspørsel i løpet av sommeren og begrenset overnattingskapasitet kan vi ikke alltid garantere tilgjengelighet. Under slike omstendigheter vil vi forsøke å skaffe overnatting av lik standard. Vi anbefaler på det sterkeste å booke i god tid i forveien.

De fleste hotellene opererer med tre sesonger.
Lavsesong: November, desember, januar, og februar
Skuldersesong: Mars, april og oktober
Høysesong: Mai, juni, juli, august og september

På linken under ser dere eksempler på overnattingsmuligheter vi benytter oss av i Reykjavik. Vær oppmerksom på at de overnattingsmulighetene som vises kun er eksempler på type overnatting; Comfortklasse, Mellomklasse og Luksus klasse. 

 

Overnatting i Reykjavik

 

Kontakt oss for priser og tilgjengelighet

 

Praktiske opplysninger:

 

Hvis dere ønsker, kan dere forlenge denne turen med en dag eller to. Dere kan bli med på en guidet bytur i Reykjavik, eller noen av de mange utfluktene som tilbys: Rideturer, hiking, hvalsafari snorkling, rafting, grottevandring, atv kjøring, eller en Gullfoss-Geysir dagstur med buss eller Super Jeep.

 

Send oss en forespørsel