Skip to Content

Site guestbook

Tone Hatlem Ratcliffe
Min far fylte nyleg 70 år. I den anledning ville me born finne på noko som han og mor kunne ha litt ekstra glede av. Etter at me hadde satt hovudane våre i blaut, kom me på den gode ideen at ein Islands tur hadde vore midt i blinken. Mine foreldre er det man kan kalle vanemenneske, dei reiser stort sett til dei same destinasjonane, der dei er kjende og føler seg trygg. Dei har aldri vore på Island før og det var viktig for oss at me fekk til eit opplegg som var ganske ”spikra”. Me leita litt på internett, fann 2-3 arrangørar som organsiserer Islandsturar. Eg ringte til Bryndis og ho heiv seg rundt med ein gong. Me var sjølvsagt litt seint ute og trengde å få et tilbud til dagen etterpå. I løpet av kvelden hadde eg fått et tilbud med ulike prisar og aktivitetar for ei langhelg. Me var sjølvsagt stornøgd og bestemte oss for eit av alternativa ho hadde foreslått. Bryndis hadde førebudd alt på førehand. Billettane var i boks, buss tur/retur frå flyplassen til hotellet vart organisert og opplevingar og utfluktar på Island var betalt på førehand. Det var berre til å møte opp utanfor hotellet til avtalt tid og bussen plukka dei opp. Dei hadde ein fantastisk 4 dagars tur med ein rundtur på Island der dei fekk oppleve fantastiske syn av ulike geysirer, imponerande vulkanske krater og eit spesielt og ”breath taking” vulkansk landskap, samt bading i den blå lagune. I tillegg var det sjølvsagt lagt inn tid til litt avslapping, shopping i Reykjavik og eit fantastisk måltid i den fantastiske restauranten, Perlan. Mine foreldre hadde ein fantastisk tur, med mange positive inntrykk og opplevingar som dei kjem til å leve lenge på. Eg hadde ein fantastisk fin kontakt med Bryndis før dei reiste. Eg opplevde ho som veldig personleg og ho var veldig opptatt av at mine foreldre skulle få ein flott og minnerik tur. Eg kan på vegne av mine foreldre anbefale Vikingaslodir Islandsreiser på det varmaste til alle som lurar på å reise til Island. Eg veit i alle fall kven eg skal kontakte den dagen (forhåpentligvis i nær framtid) eg tar med meg mann og born til Island sjølv. Mvh Tone Hatlem Ratcliffe.
Gunnar
Reiste med Vikingaslodir til Island i juli og kjørte rundt øyen i leiebil som de også skaffet. Alt klaffet, reiseruten som de hadde lagt opp var spennende. Overnatting stemte med beskrivelsen og jeg fikk bilen levert og hentet på hotellet i Reykjavik. Helt topp. Anbefaler Vikingaslodir til alle som skal til Island på det varmeste. Dette er den beste ferien jeg/vi noen gang har hatt. Helt topp
Margrethe Birk med familie
Hei Bryndis! Dette har garantert vært den kjekkeste ferien vi har hatt med våre tre barn, og vi har reist en del :o) Vi har opplevd og sett så mye på Island, så hver dag har vært utrolig spennende! Jeg hadde ikke lyst å reise hjem, ville se mer og mer! Reiseruten og opplegget rundt ferien var helt perfekt. Vi ble hentet på Keflavik flyplass så det var jo fantastisk å bli kjørt direkte til plassen vi skulle være. Tusen takk for T-skjortene til guttene, samt frukten og alt det andre vi fikk. Satte stor pris på det! Og ikke minst veldig greit at vi kunne levere bilen fra oss på flyplassen ved avreise! Vi var kjempeheldige med været, og det bidro nok til at ferien ble ekstra vellykket! Kun 2 dager hadde vi regn, og det gjorde absolutt ingenting. Island er virkelig et vakkert land, og jeg reiser gjerne tilbake engang :o) Opplevde og god service og svar fra dere når vi tok kontakt vedrørende brua som var ødelagt ved Vik pga flomvannet fra Katla. Vi var veldig usikre på hva vi skulle gjøre, så da var det god trygghet å ha noen å henvende seg til. Legger ved noen bilder som vi tok på reisen. Som sagt så sitter vi igjen med bare positive inntrykk. Ungene har storkost seg, og det har foreldrene også da kan det ikke bli bedre. Dere får mine beste anbefalinger videre :o) Mvh. Margrethe
Helga og Olav Kjell
Vel hjemme har vi nå sortert brosjyrer, kart, inntrykk og tanker fra en fantastisk tur til Sagaøya. Des mere vi tenker på den des mere begeistret blir vi. Tror det er den turen som sitter best igjen i hukommelsen vår. Alt klaffet. Landet, været, folket, opplegget og ikke minst vertskapet. Uten familien, Bryndis, Jon og Birgitta, hadde ture slett ikke blitt den samme. Vi takker så mye for det flotte opplegget. Ha en fortsatt god sommer. Masse hilsen fra Helga og Olav Kjell.
Jannicke
Vi hadde på forhånd kjøpt oss flybilletter, og det var dermed utmerket for oss å få hjelp fra Vikingaslodir. Vi ønsket å oppleve variasjonene Island har å by på, på den korte tiden vi hadde tilgjengelig. Vi hadde med oss alle Vochere da vi dro fra Norge, og vi trengte ikke bekymre eller stresse med å orientere oss om hvilket firma vi ønsket å bruke eller hvor vi skulle dra. Vi hadde fått lagt fram våre ønsker i før vi reiste, og Vikingaslodir hadde ordnet alt av bestillinger på forhånd. Med hotellet som base kunne vi trygt og rolig dra ut på utflukter som var kvalitetssikret på forhånd. Jeg anbefaler på det varmeste å bruke Vikingaslodir som reiseselskap til alle og enhver.