Skip to Content

REISER TIL ISLAND – OM DIN ISLANDSREISE

 

Vi gløder for å vise deg den vakre øya – Island

 

DIN ISLANDSREISE tilbyr et bredt utvalg av reiser til Island, blant annet gruppereiser, weekendturer, familieferier, spa og firmaturer. Selskapet drifter sin egen bilutleie og tilbyr leiebil og leiebilpakker på Island til meget konkurransedyktige priser.

DIN ISLANDSREISE er en avdeling i det norske firmaet Leonardo Tjenester AS. Våre røtter går tilbake til den islandske reisearrangøren Vikingaslodir som vi jobber tett sammen med. Vikingaslodir har i over 35 år tatt imot tusenvis av utenlandske turister til Island, og er dermed en av den eldste og mest erfarne reisearrangøren på Island. Vår lange erfaring og solide kunnskap gjør at vi skiller oss fra andre reiseaktører. Reiser med DIN ISLANDSREISE er UNIKE.

Å ha lang erfaring betyr at vi vet hva som gir de mest fantastiske ferieopplevelsene. Vi vet hvor de vakreste og mest spektakulære stedene er. Vi vet hvor du kan oppleve unike øyeblikk du sent vil glemme. Og vi vet hvordan vi skal innfri dine forventninger.

Vårt lokale kontor på Island gir oss et helt nettverk i ryggen. For deg betyr det en ekstra trygghet i ferien din. For oss betyr det at vi har kapasitet til å følge opp hele veien.

Din Islandsreise er et solid familiefirma, der alle er topp engasjerte. Personlig service, trygghet og fleksibilitet er vårt varemerke. Du står i fokus og vi gjør alt for at du skal få en unik opplevelse. Det eneste du trenger å gjøre er å nyte reisen til Island. Vi tar oss av resten.

Din Islandsreise er medlem av Reisegarantifondet. Dette vil ivareta dine rettigheter ved kjøp av pakkereiser.

 

Din Islandsreise venter på deg!

 

Bryndis Gudmundsdottir
Daglig leder DIN ISLANDSREISE

 

 

DIN ISLANDSREISE

Dalsveien 51C
0775 Oslo, Norge
Tel: 911 00 640

post@dinislandsreise.no
www.dinislandsreise.no

Org.nr. 980 233 707
Din Islandsreise er avdeling i Leonardo Tjenester AS