Skip to Content

GRUPPEREISER TIL ISLAND

 

Gruppereiser til Island

Vi arrangerer alle typer gruppereiser til Island; guidede turer, firmaturer, konferanser, kickoff, teambuilding, julebord, blåturer og turer for familie, venner eller foreninger. Vi har mange års erfaring med å tilrettelegge gruppereiser til Island, vi er lokalkjente og vi samarbeider med de beste underleverandørene på Island. Vårt varemerke er kunnskap, personlig service, trygghet og fleksibilitet. La oss ta hånd om alle detaljene slik at dere får de beste opplevelsene.

 

Å Island har alt som trengs for en vellykket gruppereise. Landet byr på enormt med aktiviteter og opplevelser i unike omgivelser dere ikke finner noe annet sted.

REYKJAVIK OG DEN GYLDNE SIRKEL MED GUIDE • 4 dager
Pris fra : kr. 6.995.-
REYKJAVIK OG DEN GYLDNE SIRKEL MED GUIDE

Opplev Reykjavik og Den Gyldne Sirkel med kunnskapsrik guide. På denne weekendturen vil dere bli med  til noen av landets største naturperler. I tillegg til å oppleve noen av Islands største attraksjoner bl.a. Thingvellir, Gullfoss, Geysir, Den Blå Lagune, Islands sagaområder, og ikke minst hovedstaden Reykjavik, vil dere gjennom guiden vår bli kjent med landet, folket, kulturen og historien på en enkel og behagelig måte.

DAGSTURER FRA REYKJAVIK MED GUIDE • 6 dager
Pris fra : kr. 10.995.-
DAGSTURER FRA REYKJAVIK MED GUIDE

På turen "Guidede dagsturer fra Reykjavik" bor dere komfortabelt i Reykjavik og blir med på flere dagsutflukter til noen av landets største attraksjoner og naturperler. Med våre kunnskapsrike reiseledere vil dere bli kjent med landet, folket, kulturen og historien på en enkel og behagelig måte. På denne turen vil dere få oppleve bl.a. Thingvellir, Gullfoss, Geysir, Den Blå Lagune, Islands sagaområder, og hovedstaden Reykjavik.

RUNDREISE PÅ ISLAND MED GUIDE • 8 dager
Pris fra : kr. 20.995.-
RUNDREISE PÅ ISLAND MED GUIDE – DIN ISLANDSREISE

På denne rundreisen på Island med guide vil du få oppleve øyas mest kjente attraksjoner samtidig som du får innsikt i landets historie og kultur. Underveis får du se mange fosser, fiskelandsbyer, lakseelver, fugleparadiset Mývatn, Europas største isbre, isbrelaguner, museer,  geotermiske områder med varme kilder og sist men ikke sist Gullfoss og Geysir.