Skip to Content

WEEKENDTURER TIL ISLAND

 

Weekendturer til Island

Weekendturer til Island blir mer og mer populært blant nordmenn. Hovedstaden Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære. Uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere.  

 

Reykjavik er omringet af fjell og hav. Bare noen få minutter unna den pulserende hovedstaden finnes uberørt og enestående natur som gir mange muligheter til aktiviteter. Dere kan være med på dagsutflukt til Gullfoss og Geysir, dra på hvalsafari, ri islandshest, jeep-safari eller bade i den verdenskjente Blå Lagune.

WEEKEND TIL REYKJAVIK • 3 dager
Pris fra : kr. 4.125.-
WEEKEND TIL REYKJAVIK – Island

Reis en weekend til Reykjavik for å oppleve den flotte hovedstaden på Island. I Reykjavik er det enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva du ønsker å oppleve, så har Reykjvik det du kan ønske deg.

WEEKEND MED GULLFOSS OG GEYSIR • 4 dager
Pris fra : kr. 6.495.-
WEEKEND MED GULLFOSS OG GEYSIR

En weekend på Island med Gullfoss og Geysir er perfekt for de som ønsker å oppleve mye på kort tid. Dere vil oppleve den pulserende hovedstaden, det historiske stedet Thingvellir, den vakre fossen Gullfoss, og den verdenskjente Geysir. I Reykjavik kan dere nyte livet på byens mange kaféer, besøke flotte gourmetrestauranter eller utforske de varierte og spennende shoppingmulighetene.

WEEKEND MED SUPER JEEP • 4 dager
Pris fra : kr. 10.750.-
WEEKEND ISLAND SUPER JEEP

En weekend på Island med Super Jeep er perfekt for de som ønsker å kombinere storbyferie med spennende aktiviteter. Det blir en actionfylt Super Jeep tur inkludert snøscooterkjøring, og dere vil også få tid til å nyte et deilig bad i den eksotiske Blå Lagune. De som ønsker kan utforske Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, besøke noen av de førsteklasses restaurantene, eller bli kjent med hovedstadens yrende natteliv.

WEEKEND MED SELF DRIVE SUPER JEEP • 4 dager
Pris fra : kr. 12.595.-
WEEKEND PÅ ISLAND MED SELF DRIVE SUPER JEEP

Weekend på Island med Selv Drive Super Jeep er perfekt for deg som liker spenning. Har du noen ganger drømt om å kjøre spesiallaget Super Jeep som er bygget for de ekstreme forholdene i den islandske naturen? Nå har du muligheten å ta førersetet i en ekte offroadbil og løfte dine kjøreferdigheter til et nytt nivå! Kjøringen vil garantert by på store utfordringer og unike opplevelser.