Skip to Content

JUL OG NYTTÅR PÅ ISLAND

 

Jul og Nyttår på Island

Islendingen feirer jul på storslått vis. I juletiden er Reykjavik pyntet høyt og lavt, og gatene er lyst opp med fargesprakende julelys. Den vakre hovedstaden Reykjavik er det perfekte reisemålet for å oppleve islendingenes juletradisjoner og dere vil garantert komme i god og deilig julestemning. 

 

På Island feires også nyttårsaften på imponerende måte. I Reykjavik er det stemningsfullt ved de mange bålene som tennes rundt om kring i byen. Islendingene skyter også opp enormt med raketter og hele Reykjavik er som et fantastisk stort fyrverkeri. Et spektakulært fargeshow dere sent vil glemme! 

 

Vi arrangerer julebord og nyttårsfeiring på Island for store og små grupper, og skreddersyr opplegg etter deres ønsker og interesser. 

NYTTÅRSFEIRING PÅ ISLAND • 4 dager
Pris fra :
NYTTÅRSFEIRING PÅ ISLAND

På denne nyttårsturen til Island vil dere oppleve storslått islandsk nyttårsfeiring. I tillegg til å bli kjent med islandske nyttårstradisjoner vil dere på denne turen også få anledning til å bade i Den Blå Lagune og bli med på en utflukt til den kjente Geysir og den vakre fossen Gullfoss.

JULEBORD PÅ ISLAND
Pris fra : kr. 5.125.-
JULEBORD PÅ ISLAND REYKJAVIK

Julebord på Island er blitt mer og mer populært blant nordmenn. I den eksotiske hovedstaden Reykjavik kan dere kombinere julebordet med opplevelsesrike aktiviteter. Reykjavik har enormt med tilbud og fasiliteter. Restauranter, utesteder, shopping, kunst, kultur, spa og velvære, natteliv, uansett hva dere ønsker å oppleve, så har Reykjavik det dere kan ønske dere.

JULEBORD OG DEN BLÅ LAGUNE
Pris fra : kr. 7.295.-
JULEBORD PÅ ISLAND – DEN BLÅ LAGUNE

På denne weekendturen til Island kan dere kombinere julebordet i Reykjavik med et besøk til den eksotiske Blå Lagune. Her kan dere nyte et deilig bad i en turkisblå, dampende innsjø. Dere har også mulighet til å utforske Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, besøke noen av de førsteklasses restaurantene, eller bli kjent med hovedstadens yrende natteliv.

JULEBORD OG DEN GYLDNE SIRKEL
Pris fra : kr. 7.995.-
JULEBORD PÅ ISLAND – GULLFOSS OG GEYSIR

På denne weekendturen til Island kan dere ombinere julebordet med en tur til den populære Gyldne Sirkel. Besøk det historiske stedet Thingvellir, den vakre fossen Gullfoss, og den kjente Geysir. Dere har også mulighet til å utforske Reykjaviks varierte og spennende shoppingmuligheter, besøke noen av de førsteklasses restaurantene, eller bli kjent med hovedstadens yrende natteliv.

JULEBORD OG ISLANDSHEST
Pris fra : kr. 8.495.-
JULEBORD PÅ ISLAND – ISLANDSHEST

Dette er en perfekt weekendtur for de som ønsker å kombinere julebordet med spennende aktiviteter. På denne turen har dere mulighet til å ri gjennom det islandske landskapet på en ekte islandshest. Rideturen blir etterfulgt med et besøk til Den Blå Lagune. Dere kan hoppe ut i det knallblåe, rykende varme vannet, selv om minusgradene biter dere i ansiktet – en helt unik opplevelse.

JULEBORD OG ATV KJØRING
Pris fra : kr. 8.895.-
JULEBORD PÅ ISLAND – ATV KJØRING

I den eksotiske hovedstaden Reykjavik, kan dere kombinere julebordet med opplevelsesrike aktiviteter. Vær med på en ATV kjøring, der kjøringen går gjennom store lavaområder, røffe terreng og mye flott natur. Den actionfylte kjøreturen blir etterfulgt av et besøk til Den Blå Lagune. Hopp ut i det knallblåe, rykende varme vannet, selv om minusgradene biter dere i ansiktet – en helt unik opplevelse.

JULEBORD OG SUPER-JEEP
Pris fra : kr. 10.985.-
JULEBORD PÅ ISLAND – SUPER-JEEP

Dette er en perfekt weekendtur for de som ønsker å kombinere julebordet med actionfylte aktiviteter. Dere får muligheten å være med på en Super-Jeep safari til Thingvellir, Gullfoss og Geysir. Turen inneholder også snøscooterkjøring, som garantert får adrenalinet til å pumpe i årene. I Reykjavik vil dere oppleve en vakker førjulSstemning, hvor byen er pyntet høyt og lavt og gatene er lyst opp med fargesprakende julelys.