Skip to Content

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND

 

Familieferie på Island

Våre Familieferier på Island er lagt opp slik at det blir mange og flotte opplevelser for både store og små. Dere kjører i eget tempo og har en frihet å kunne stoppe når det passer dere. Og underveis vil dere oppleve varme kilder, flotte fosser, spektakulære fjell og store lavafelt. 

 

I tilleg til den enestående naturen byr Island også på uendelige muligheter for spennende aktiviteter og er derfor er perfekt reisemål for hele familien. Å dra på hvalsafari, bade i en av de mange utendørsbassengene eller ri på islandshest er morsomme aktiviteter for hele familien. ordner med alt det praktiske, booker fly, legger opp den beste reiseruten, bestiller overnatting og kommer med flotte reisetips.

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND I VINTERFERIEN
Pris fra : kr. 6.995.-
VINTERFERIE ISLAND – På Island med barn

Å reise til Island i vinterferien byr på en aktiv og opplevelsesrik ferie for hele familien. I Reykjavik og rundt hovedstaden er det mange aktiviteter som både voksne og barn vil like. Nyt tilværelsen i en av byens utendørsbassenger, med stor vannsklie og “heitur pottur” eller besøk den Blå Lagune med sitt enestående spabad. Ridning på Islandshest, hvalsafari, ATV kjøring og skøyting er også morsomme aktiviteter.

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND I HØSTFERIEN
Pris fra : kr. 6.995.-
HØSTFERIEN PÅ ISLAND MED BARN

Å reise til Island i høstferien byr på en aktiv og opplevelsesrik ferie for hele familien. I Reykjavik og rundt hovedstaden er det mange aktiviteter som både voksne og barn vil like. Nyt tilværelsen i en av byens utendørsbassenger, med stor vannsklie og “heitur pottur” eller besøk den Blå Lagune med sitt enestående spabad. Ridning på Islandshest, hvalsafari, ATV kjøring og skøyting er også morsomme aktiviteter.

FAMILIEFERIE – FAMILIEN TIL ISLAND • 8 dager
Pris fra : kr. 13.730.-
PÅ ISLAND MED BARN – SOMMERFERIE PÅ ISLAND

På denne 8 dagers familieferien skal dere få oppleve områdene rundt Reykjavik og Sør-Island. Landet byr på uendelige muligheter for opplevelser og aktiviteter, og er derfor et perfekt reisemål for hele familien.  Å dra på fisketur, båttur, bade i utendørsbassengene eller ri en islandshest er morsomme aktiviteter for alle i familien. Reiseruten er lagt opp slik at dere får en behagelig ferie og tid til masse familiekos.

FAMILIEFERIE PÅ ISLAND – 15 dager
Pris fra : kr. 18.955.-
PAKKETURER TIL ISLAND – Pakketurer

På denne familieferien kjører dere med leiebil på egenhånd rundt hele Island. Reiseruten er lagt opp slik at dere får en behagelig ferie og tid til masse familiekos. Island byr på uendelige muligheter for opplevelser og aktiviteter. Å dra på fisketur, båttur, bade i utendørsbassengene eller ri en islandshest er morsomme aktiviteter for alle i familien.