Skip to Content

AKTIV FERIE PÅ ISLAND

 

Aktiv ferie på Island

Hvis dere ønsker en aktiv ferie er Island det rette reisemålet. Landet har en uberørt og enestående natur som gir mange muligheter for aktiviteter og opplevelser, og er derfor et perfekt reisemål for de som ønsker å være fysisk aktiv i ferien. 

 

Dere kan bade i varme kilder, dra på fisketur, spille golf, ri islandshest, dra på hvalsafari, sykle, vandre eller nyte et deilig spa. Hvis dere ønsker mer action kan dere være med på raftin, snøscooterkjøring, dykking, isbrevandring, eller

super-jeep safari. 

IS-GROTTE OG GEYSIR PÅ SAMME DAG • 4 dager
Pris fra : kr. 9.650.-
ISGROTTETUR PÅ ISLAND

På turen Is-grotte og Geysir på samme dag vil dere oppleve de store kontrastene i den islandske naturen. Dere blir med på en mystisk tur dypt under isbreen Langjökull og dere vil også besøke det geotermiske geysirområdet med varme kilder som koker og syder langt under overflaten. Garantert en "En gang i livet" opplevelse når dere blir tatt med til en skjult skjønnhet under isbreen; en storslått menneskeskapt is-grotte.

SUPER JEEP TUR PÅ ISLAND • 4 dager
Pris fra : kr. 10.750.-
SUPER JEEP TUR PÅ ISLAND

Bli med på en weekendtur til Island med spennende aktiviteter. En actionfylt Super-Jeep safari og snøscooterkjøring får adrenalinet garantert til å pumpe i årene. Dere besøker også den eksotiske Blå Lagune, og de som ønsker kan utforske Reykjaviks shoppingmuligheter, besøke noen av de førsteklasses restaurantene, eller bli kjent med hovedstadens yrende natteliv.

KJØR SELV SUPER JEEP PÅ ISLAND • 4 dager
Pris fra : kr. 12.595.-
KJØR SELV SUPER JEEP PÅ ISLAND

På turen Kjør Selv Super Jeep på Island skal du få oppleve noe du sent vil glemme. Har du noen ganger drømt om å kjøre spesiallaget Super Jeep som er bygget for de ekstreme forholdene i den islandske naturen? Nå har du muligheten å ta førersetet i en ekte offroadbil og løfte dine kjøreferdigheter til et nytt nivå! Kjøringen vil garantert by på store utfordringer og unike opplevelser.