Skip to Content

REISER ISLAND – Info for reisebyråer

REISER_ISLAND_GEOTERMISK LANDSKAP

 

 

Samarbeid med Din Islandsreise?

Din Islandsreise er et datterselskap av den islandske reisearrangøren Vikingslodir. Vikingaslodir har  gjennom 35 år guidet tusenvis av utenlandske turister gjennom eventyrlige reiser på Island. Vi tilbyr et bredt utvalg av reiser: gruppereiser, familieferier, weekendturer, spa, firmaturer, utflukter og guidete bussturer. Vi legger alltid stor vekt på personlig og god service og vårt mål er kvalitet og fornøyde kunder.

Vi ønsker å samarbeide med norske reisearrangører som reiser til Island med store og små grupper. Vi kan tilby konkurransedyktige priser på våre tjenester.

Vi eier og drifter et stort antall moderne busser i forskjellige størrelser. Vi kjører dere dit dere ønsker. Om det gjelder lang rundreise eller kun en kort transfer, vil vi kunne skaffe en buss som passer til formålet. Kontakt oss for tilgjengelighet og pristilbud.

Vi drifter også vår egen bilutleie, med biler i forskjellige størrelser. Vi tilbyr leiebil på Island til meget konkurransedyktige priser. Kontakt oss for tilgjengelighet og pristilbud.

Vi kan arrangere overnatting, spesielle utflukter, guiding og måltider hvis det er ønskelig. Vi skreddersyr turer etter gruppens behov og ønsker.

Kontakt oss